ZESDER’de Hızlı Satranç ..


3. Hızlı SatrançBalıkesir Zeka ve Zihin Sporları Kulübü ZESDER tarafından organize edilen, sporcuların antrenmanlarına yönelik, zamanı doğru kullanabilmeleri bakımından ideal bir süre olan 25 Dakikalık Hızlı Satranç turnuva serilerinin 3.’sü 21~22 Mart 2015 tarihlerinde yapılacaktır.

25 Dakika Hızlı Satranç UKD için kabul edilen bir zaman değeri olmamasına rağmen UKD’li turnuvaların en alt zaman sınırı olan 35’+30’a çok yakın bir zaman değeridir. Bu zaman aralığında öğrencilerimiz hem açılışların denemesini hem de oyun ortasından oyun sonuna geçişi incelemekte olup kalan zamanda da oyun sonunu zaman kavramı yönünden birleştirmekte, kısa zaman dilimlerinde daha isabetli hamle yapabilme becerilerini denemekte, geliştirmeye çalışmaktadır.

21 Mart 2015 tarihinde 19:30’da başlayacak olan Hızlı Satranç Pazar günü 18:30’de devam edecek, son turun ardından yapılacak ödül töreni ile sona erecektir.

Eğitimlerimizde yapılan teorik ve kombinasyon çalışmalarının ardından bu turnuvalar kulüp çalışmalarının bir pratik uygulaması olmakta, katılan kulüp dışından oyuncularımız ile de oynayarak deneyimlerini geliştirmektedir.

 

Reklamlar

21 Mart 2015 Cumartesi tarihinde Haberler içinde yayınlandı ve , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Alâ Sanat Akademisi

Satranç ve Go !! Balıkesir'de Stratejinin Gücü Üzerine Her Şey Burada ..

Ala Sanat Akademi

Satranç ve Go !!

The Trailhead

Life and death and sleeping on the ground

Critical Dispatches

Follow me on Twitter and Instagram @RichyDispatch

Interesting Literature

A Library of Literary Interestingness

What's new

Updates on my research and expository papers, discussion of open problems, and other maths-related topics. By Terence Tao

BALIKESİR ve SATRANÇ

Balıkesir'de Satranç üzerine her şey burada !..

Umut SAYMAN'ın Satranç Blogu

Just another WordPress.com site

Matt on Not-WordPress

Stuff and things.

Balıkesir "Dahi Akademisinde" Satranç

SATRANÇ EĞİTİMİNDE LİDER !..

Balıkesir Satranç Okulu

Öğrenmek ve geliştirmek için ...

%d blogcu bunu beğendi: