ZESDER’de Hızlı Satranç ..


3. Hızlı SatrançBalıkesir Zeka ve Zihin Sporları Kulübü ZESDER tarafından organize edilen, sporcuların antrenmanlarına yönelik, zamanı doğru kullanabilmeleri bakımından ideal bir süre olan 25 Dakikalık Hızlı Satranç turnuva serilerinin 3.’sü 21~22 Mart 2015 tarihlerinde yapılacaktır.

25 Dakika Hızlı Satranç UKD için kabul edilen bir zaman değeri olmamasına rağmen UKD’li turnuvaların en alt zaman sınırı olan 35’+30’a çok yakın bir zaman değeridir. Bu zaman aralığında öğrencilerimiz hem açılışların denemesini hem de oyun ortasından oyun sonuna geçişi incelemekte olup kalan zamanda da oyun sonunu zaman kavramı yönünden birleştirmekte, kısa zaman dilimlerinde daha isabetli hamle yapabilme becerilerini denemekte, geliştirmeye çalışmaktadır.

21 Mart 2015 tarihinde 19:30’da başlayacak olan Hızlı Satranç Pazar günü 18:30’de devam edecek, son turun ardından yapılacak ödül töreni ile sona erecektir.

Eğitimlerimizde yapılan teorik ve kombinasyon çalışmalarının ardından bu turnuvalar kulüp çalışmalarının bir pratik uygulaması olmakta, katılan kulüp dışından oyuncularımız ile de oynayarak deneyimlerini geliştirmektedir.

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: